Vedligeholdelse af grønne områder på Sjælland

Kihlgast er klar til at tackle selv de største opgaver inden for træfældning, træbekæring og vedligeholdelse af grønne områder på Sjælland.

Uanset om det drejer sig om store træer, komplekse buskager eller omfattende parker, kan du regne med os til at levere en professionel og pålidelig service. 

Kontakt os i dag for at få et tilbud på din opgave!

Træfældning på erhvervsgrunde

Vi er specialiserede i at tilbyde effektiv og sikker træfældning til erhvervskunder, uanset om det drejer sig om en enkelt træ, en større opgave eller en serviceaftale. Vores erfarne team af fagfolk sørger for at planlægge og udføre arbejdet med omhu, så vi opnår et tilfredsstillende resultat for alle vores kunder.

Vi sætter en ære i at efterlade området rent og ryddeligt efter os.

Ingen opgaver er for store til os

Vi samarbejder med en række af professionelle træfældningsfirma. Vi kan derfor tilbyde vores kunder at selv de største opgaver med træfældning og eller træpleje kan udføres. Vores sikkerhed er din tryghed -vi sikrer, at opgaven bliver udført sikkert og professionelt, så du som kunde altid kan være tryg ved arbejdet og tilfreds med resultatet.

Kom godt igang med din serviceaftale

Vores erhvervskunde Stevns kommune, har fået udført en frirumsbeskæring af en majestætisk allé med hele 158 vejtræer. Vi har ikke blot bevaret alléens skønhed, men også forbedret sikkerheden på vejen. 

Med vores erfaring indenfor vedligeholdelse af infrastruktur og lovgivningsmæssige krav, sikrer vi en problemfri proces.

Med en serviceaftale hos Legro Gartneri, tager vi hånd om deres udeområders vedligeholdelse, herunder hækkeklipning, buskrydning, græsslåning og træbeskæring og pleje. Vores service sikrer dem, at deres kunder altid bliver mødt af en velplejet og smuk udendørs atmosfære.

Vedligeholdelse af grønne områder

Vi tilbyder en skræddersyet serviceaftale til erhvervskunder. Uanset om det drejer sig om offentlige områder, parker eller virksomhedsgrunde, har vores erfarne team den rette ekspertise til at sikre smukke parker eller buskager hele året rundt. Vi sørger for alt fra græsslåning og hækkeklipning til beskæring af træer og fjernelse af ukrudt.

Læs mere om vores andre serviceydelser: