Flishugning på Sjælland

Hos Kihlgast tilbyder vi efter en succesfuld træfældning at bryde grene og stammer ned til små træflis, der kan bruges som jorddække, kompost eller træpiller. 

Vi bruger kun de bedste maskiner og teknikker for at sikre en effektiv og pålidelig flishugning på sjælland.

Træflis til dine bede og urtehave

Brugen af flis i haven har mange fordele. For det første kan flis bruges som et naturligt jorddække, der hjælper med at holde jorden fugtig og fri for ukrudt. Flis hjælper også med at regulere temperaturen i jorden, hvilket er særligt vigtigt i de varme sommermåneder.

Priser på træflis

Når træet er beskåret eller fældet er det ideelt at vi laver det om til Træflis, enten på din grund eller det kan bortkøres. For et tillægs beløb tilbyder vi at hugge gren affaldet fra din arbejdsopgave.

Står du kun og skal bruge træflis til din have eller bede og ikke har et træ at fælde? Så er du også meget velkommen til at kontakte os.

Vi altid har flis på lager til en skarp pris.

Derfor skal du vælge træflis

Træflis kan bruges som kompost, da det langsomt nedbrydes og tilfører næringsstoffer til jorden. Flisen kan også bruges som brændstof til træpilleovne eller kedler.

Derudover kan flis bruges til dekorative formål, da det kan give et naturligt og rustikt udseende til haven. Alt i alt er flis en alsidig og bæredygtig løsning til at forbedre din haves udseende og sundhed.

Hvor kan man købe træflis på sjælland?

Kihlgast TT tilbyder træflis af høj kvalitet til både private og erhvervskunder på Sjælland. Vores træflis er produceret af naturlige træer og er perfekt til brug som jorddække, kompost og brændstof til træpilleovne og kedler. Vi leverer træflis i forskellige størrelser og mængder, og vores priser er konkurrencedygtige.