Kihlgast TT

Kihlgast TT er erfarent firma med mere end 10 års erfaring inden for træfældning, træpleje, træbeskæring, stub- & rodfræsning og vedligeholdelse af grønne områder. 

Vores fokus på kvalitet, sikkerhed og kundetilfredshed har gjort os til en pålidelig partner for vores kunder.

Kontakt os i dag for mere information om vores tjenester.

Kihlgast TT og samarbejde

Hos Kihlast Træfældning og Træpleje tror vi på, at et samarbejde med de bedste partnere i branchen giver de bedste resultater. Derfor samarbejder når det kommer til større opgaver med træfældning og træpleje.

Ved at samarbejde kan vi sikre vores kunder, at de får den bedst mulige service og resultater i forhold til deres træfældning og træplejeopgaver.

Samarbejde sikrer vores kunders resultater

Vi er eksperter i træfældning, og vores succes kommer fra samarbejde. Vi har teamet op med RP træfældning for at sikre, at alle slags opgaver bliver løst inden for tidsrammen. Vores partnerskab styrker vores evne til effektivt at fælde træer og levere resultater, der imponerer.

Personlig vurdering af opgaver

Kontakt Kihlgast Træfældning og Træpleje i dag for at få mere information om vores beplantningstjenester og for at booke en tid til en gratis vurdering af din ejendom.

Har du brug for hjælp til at få løst en opgave? 

Grønne tiltag, for en sundere verden

Som medlem af Dansk træplejeforening og ISA medvirker vi til, at fremme forståelsen for træpleje, støtte forskning sikrer professionel arbejdsudførelse inden for plantning og pleje af træer.

Kom helt tæt på Kihlgast TT

På vores facebook side kan du se nogle af de opgaver som vi får udført for mange af vores tilfredse kunder.

Vi afholder også løbende konkurrencer for vores følgere, måske er du den næste til at vinde?

Tag et smut forbi og se vores arbejde.