Rydning af have på Sjælland og Storkøbenhavn

Trænger du til en rydning af din have på Sjælland?

Måske er haven blevet uoverskuelig eller groet fra dig og ved du ikke hvor du skal starte? Tøv ikke! Du er havnet det helt rigtige sted.

Slip for det hårde arbejde, og lad os skabe et rent lærred for dine nye udendørsdrømme. Vi tager os af alt, så du kan nyde en smuk og velplejet have uden noget besvær.

Din have er snart klar til et nyt liv.

Specialister i rydning af have

Vi er specialister i haveoprydning, og det betyder, at vi professionelt håndterer alt fra effektiv fjernelse af uønsket vegetation til grundig oprydning. Vi har maskinerne til at klare selv de største opgaver og totalt rydning af din grund.

Lad os skabe plads til dine nye drømme.

Vores samarbejdspartner sikrer at din haverydning bliver udført til aftalt tid uden forsinkelser.

For at sikre at din opgave bliver udført til aftalt tid, så har vi teamet op med vores samarbejdspartner og haverydnings-specialist RP Træservice. Med deres specielle maskiner, store kompetencer og mange års erfaring, er du altid i trygge hænder.

Vil du gerne kontakte vores specialist i rydning af haver på Sjælland? Så er du meget velkommen til at kontakte Rasmus direkte på hans telefon: 22 82 08 67, eller sende ham en email på rpalsbo@gmail.com. Du kan også få et tilbud på din haverydning ved at kontakte os direkte i vores tilbudformular.

Ring direkte til Rasmus på:

Pris for haverydning på Sjælland

Vores priser for haverydning på Sjælland varierer afhængigt af grundens størrelse og indhold. For en nøjagtig pris, indsend billeder af din have og en beskrivelse af det ønskede arbejde via vores kontaktformular.

Vi tager også hensyn til begrænset adgang til haven, men du må meget gerne skrive det til os, hvis det kan være en udfordring af få vores maskiner ind på grunden.

Totalrydning af grund og have

Udover at fjerne diverse træer, buske, jord og krat fra din have, så er vi også i stand til at rydde:

  • Fliser & brokker
  • Garager
  • Hønsehuse
  • Drivhuse
  • Flagstænger
  • Blomsterbede
  • Terrasser

Have- og rydning af grunde

Vi har de nødvendige kompetencer til at fjerne enhver form for udendørs bebyggelse, herunder fliser, garager, hønsehuse, drivhuse, flagstænger, blomsterbede og træterrasser. 

Uanset om det er en omfattende oprydning eller ønsket om at skabe plads til nye projekter, kan du stole på os til at levere en omhyggelig og professionel oprydning. Vi Frigør dit udendørsområde fra overflødige strukturer og skaber plads til friske idéer og nye muligheder.

Rydning af træer og buske

Vi har alle de nødvendige maskiner, materiel og kompetencer til at fjerne enhver form for træer og buske fra din have. Med Kihlgast sikrer du en professionel og effektiv håndtering af opgaven, så din have kan blive præcis, som du ønsker den.

Opgravning af hække

Med stor præcision og omhyggeligghed fjerner og opgraver vi din uønskede hæk med dens rødder.

Der er adskillige grunde til at overveje professionel fjernelse af samtlige rødder fra din hæk. Ved at grave hækken fuldstændigt op kan du effektivt forebygge potentielle sygdomme, som din gamle hæk måtte have været plaget af. Derudover sikrer du også, at der er tilstrækkelig næringsstofoptagelse til de kommende planter.

Buskrydning og fjernelse af diverse

Få en ny start med vores professionelle buskrydning og fjernelse af materiale fra din grund. Vi forvandler din have til et blankt lærred, klar til at opfylde dine nye drømme og ønsker. Lad os tage os af alt det tunge arbejde, så du kan nyde en ryddet udendørs oase.