Træbeskæring på Sjælland

Ønsker du at give dine træer den bedste pleje? Så er vores professionelle Træbeskæring på sjælland lige noget for dig! Vi kan hjælpe med alt fra formning af træer til beskæring af døde grene og fjernelse af farlige overhæng. 

Vi sørger for at beskære træerne på en måde, der fremmer deres sundhed og skønhed. Det bedste tidspunkt at få beskåret sine træer på er i Juli, august, september.

Beskæring af frugttræer

Beskæring af frugttræer er en vigtig del af frugtavl. Det kan hjælpe med at øge frugtudbyttet, forbedre frugtens kvalitet og forhindre sygdomme. En korrekt beskæring kan også give træerne en sundere form og øge deres levetid.

Priser på beskæring af træer

Prisforskellen ved træbeskæring af store og små træer afhænger af en række faktorer, herunder træets størrelse og antallet af grene, der skal beskæres. Generelt vil beskæring af større træer kræve mere tid og arbejdskraft, hvilket vil gøre det dyrere end beskæring af mindre træer.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på Træbeskæring på sjælland

Beskæring af egetræBeskæring af egetræ

Beskæring af trækrone på sjælland

Beskæring af trækronen og udtynning af træer kan have mange fordele. Først og fremmest kan det hjælpe med at fremme træets sundhed ved at fjerne døde og syge grene. Dette kan også hjælpe med at øge træets modstandsdygtighed mod sygdomme og skadedyr. En korrekt beskæring kan også øge lys- og luftstrømmen til træet, hvilket kan stimulere ny vækst og forbedre træets form. Endelig kan beskæring og udtynning også hjælpe med at reducere risikoen for skader fra stærke vinde og storme.

Vi udfører flere former for beskæringer af træer: